Kabinata.com дарява виртуална класна стая за обучението на 20 пациентски лидери и ключови експерти в пациентските организации.

Новини

 

Начало / Новини

14 курсисти преминаха през обучение за набиране на средства с използването на ИТ технологиите


„Крайната цел на набирането на средства трябва да гарантира икономическата устойчивост на организацията. Но в основата на набирането на средства е причината хората да даряват средства на дадена организация. Това каза Александър Миланов, обучител по

още...

14 курсисти завършиха четвъртата обучителна програма на фондация “Новите лидери”


Пограмата започнаха 25 курсисти, но успешно я завършиха 10 по-малко. Новите лидери ще финансира 3 минипроекта за набиране на средства.

още...

Обучение: Работа с доброволци в нестопанската организация (17 септември 2016 г.)


За кого: Обучението е подходящо за представители на нестопански организации, които работят с доброволци или за такива, на които предстои да разгърнат доброволческа програма.

още...

Kabinata.com дарява виртуална класна стая за обучението на пациентски лидери


Kabinata.com, българският портал за обучение по чужди езици, предостави на фондация “Новите лидери” напълно безвъзмездно мултимедийна виртуална класна стая.

още...

Фондация „Новите лидери“ организира безплатни обучения за пациентски лидери, доброволци и ключови експерти. Кандидатстване до 20.03.2016 г.


Фондация „Новите лидери“ организира обучение за 15 пациентски лидери, ключови експерти и доброволци, които пряко се занимават със защита на правата на пациентите.

още...