Kabinata.com дарява виртуална класна стая за обучението на 20 пациентски лидери и ключови експерти в пациентските организации.

Новини

 

Начало / Новини / Фондация „Новите лидери“ организира безплатни обуч...

Фондация „Новите лидери“ организира безплатни обучения за пациентски лидери, доброволци и ключови експерти. Кандидатстване до 20.03.2016 г.


Фондация „Новите лидери“ организира обучение за 15 пациентски лидери, експерти, млади хора, доброволци, които са ангажирани в защитата на правата на пациентите и работят на трудов договор или като доброволци за пациентски нестопански организации.

Програмата е разпределена в 278 учебни часа, които се провеждат присъствено и в електронна платформа за обучение. Присъственото обучение се провежда в 3 обучителни съботно-неделни модула от 1 април 2016 година до 1 септември 2016 г.

В рамките на обучителната програма курсистите ще преминат през следните основополагащи за всяка нестопанска организация теми и въпроси:

  • Стратегическо планиране
  • Маркетинг на нестопански организации
  • Презентационни и комуникационни умения
  • Връзки с обществеността
  • Лобиране и застъпничество
  • Работа по проекти 

Преподавател е Александър Миланов – експерт с опит в управлението на нестопански организации и обучител на фондация „Новите лидери“.

Обучението е безплатно за курсистите. Единственото условие е кандидатите да работят в сферата на защитата на правата на пациентите – да са доброволци, експерти, лидери на пациентски организации или младежи, които са активни доброволци.

Обучението завършва с удостоверение за професионално обучение за част от професията “Икономист – мениджър”, издаден от Центъра за професионално обучение на Българската стопанска камара.

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОБУЧЕНИЕТО ВИЖТЕ ТУК: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОБУЧЕНИЕТО

КАНДИДАТСТВАЙТЕ ТУК: ФОРМУЛЯР ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ