Kabinata.com дарява виртуална класна стая за обучението на 20 пациентски лидери и ключови експерти в пациентските организации.

Новини

 

Начало / Новини / Kabinata.com дарява виртуална класна стая за обуче...

Kabinata.com дарява виртуална класна стая за обучението на пациентски лидери


Kabinata.com, българският портал за обучение по чужди езици, предостави на фондация “Новите лидери” напълно безвъзмездно мултимедийна виртуална класна стая, в която курсистите в третата обучителна програма веднъж седмично се обучават в ключови компетенции за управление на неправителствени пациентски организации и права на пациента.

Повече от 20 курсисти от програмата “Новите лидери”, които работят доброволно за защитата на правата на пациентите или управляват пациентски нестопански организации, посещават всеки четвъртък виртуалната класна стая, където имат възможността да проследяват в реално време лекциите от обучителната програма. Обучителят има възможността да записва уроците и по този начин курсистите, които не са имали възможност да се включат, могат да се запознаят с учебното съдържание в удобно за тях време.

“Благодарим за подкрепата на Кабината.ком и в частност на г-н Живко Георгиев. Пациентското движение има нужда от всеотдайни и подкрепящи хора, които вярват в това, в което и ние – че защитата на правата на пациентите преминава през информирането и обучението. Само информирани и обучени пациенти могат да защитават по адекватен начин правата на другите пациенти.”, коментира Евгения Адърска, председател на фондация “Новите лидери”.

Кабината.ком предоставя висококачествено виртуално обучение по чужди езици, програмиране, счетоводство и др., с отлични преподаватели във виртуална класна стая, ползването на която не изисква високо техническо знание. Порталът позволява обучение в реално време с водена група от няколко човека. В системата се съхраняват стотици мултимедийни уроци, диктовки, над 100 часа аудио, над 1000 теста. Системата позволява неограничен достъп, а курсовете нямат начална дата и всеки желаещ курсист може да се включи по всяко време.

Повече за портала можете да видите тук: www.kabinata.com